Компания АСТИ — Автономные Системы Технологий и Инноваций

• Сообщить об ошибке

Отзывы о компании АСТИ - Автономные Системы Технологий и Инноваций

4,8
/  12 отзывов и 25 оценок
Рейтинг формируется на основе отзывов, оценок и телефонных опросов клиентов.
Как мы проверяем отзывы?
Написать отзыв Редактировать отзыв
Сортировать по:
  • 5,0
    Достоинства:
    Сервіс 100%
    Недостатки:
    не замічено
    По рекомендації друзів, звернулись і не пожалкували. У нас була така задача, потрібно було зробити, не дороге опалення в офісі, яке у випадку, вимкнення електроенергії, працювало від зарядної станції не великої потужності. Переглядаючи обладнання, зупинились на, не дорогому тепловому насосі, який видавав потужності в три рази більше чім потребляв, після оформили замовлення. На наступний день, нам привезли обладнання та встановили. Зробили все якісно та не дорого. Дуже чудово, що звернулись до вас, Респект!.
  • 5,0
    Достоинства:
    Отличная консультация
    Помогли подобрать ТОП за малый бюджет
    Недостатки:
    Нечего добавить
    Отличная консультация
    Помогли подобрат ТОП за малый бюджет
    + компании за монтаж и запуск
    В такую жару спасли
  • 1,0
    Недостатки:
    Будьте уважні, купувати щось у ціє компаніїї зараз.
    Ми оплатили за сушарки, чекали 2 місяці. А тепер ні сушарок, ні грошей.
    Кошти повертити не збираються, бо не мають, кажуть так.
    Дата оказания услуги:
    2023 рік
    Описание специалиста:
    менеджер
    • Шановний клієнт, Ви не перший раз, робите у нас замовлення, тому знаєте, що ми завжди, виконуємо свої обов'язки. Нажаль, бажаний Вами товар в Україні закінчився. Тому ми замовили його, з-за кордонну, і так вийшло, що строки поставки збільшились, товар приїде трошки пізніше. Ви відповіли, що не можете чекати та зробили відмову товару (ми Вас розуміємо).
      Повірте, нам дуже незручно, за затримку, та як домовлялись, найближчим часом перерахуєм кошти.
      • Так, ми замовляли у Вас не один раз. Товар ви привозили.
        Проблему з постачанням останньої партії товару мені сказали. Я до цього не маю претензій.
        Але коли з вашої сторони не було ніякої зворотної дії про повернення коштів, і на хвилинку це більше 100 000 грн, тому постає питання. Чому постачальник не іде на зустріч? Не надає строки повернення коштів? Є нормальний людській діалог, де ваша компанія з свого боку має надати терміни повернення коштів за непоставлений товар.
        Ми вчасно не здали о
        – показать
  • 5,0
    Достоинства:
    Все устроило, консультация специалиста по тёплому полу, все объяснили понятно для женщины это важно ️))
    Недостатки:
    Не нашла
    Приветливый консультант, грамотный подход к клиенту! Все просто без всяких заморочек!
  • 5,0
    Достоинства:
    Бистро и качественно
    Недостатки:
    Нет
    Все просто отлично прекрасний персонал
  • 5,0
    Достоинства:
    Быстро и качественно.
    Консультация на высшем уровне!
    Недостатки:
    Явных недостатков не увидела, время возможно покажет.
    Обратились в компанию для установки тёплого пола, нам очень понравилась работа мастеров! Посоветовали знакомым, вчера перезвонили и очень благодарили за координаты фирмы! Из восторгу нет предела, качественно и быстро установили, рабочие приветливые, все рассказали))) будем советовать и дальше!
  • Достоинства:
    На предприятие заказывали сушилки для рук. Отлично налажена обратная связь- без промедления связались, по товару профессионально сориентировали. Отправили быстро, все было хорошо упаковано, никаких не приятных сюрпризов.
    Недостатки:
    Явных недостатков не заметила
    Буду обращаться при необходимости
  • Достоинства:
    Быстро и качественно.
    Недостатки:
    Нет
    Делала отопление с подогревом пола. Подобрали котел, сделали систему быстро и качественно. Еще взяли на обслуживание, если что будет не в порядке.
  • 5,0
    Хорошая фирма! Прислушались ко всем просьбам и подобрали котёл, по адекватной цене и за короткие сроки установили. Качество отличное, муж доволен)) сотрудники мастера своего дела) спасибо большое за вашу работу!
  • 5,0
    Сейчас очень тяжело найти грамотного и квалифицированного консультанта, но я нашла!! Мне предоставили быструю и качественную консультацию! Цены бомба! Всем рекомендую, не пожалеете!)
  • 5,0
    Рекомендую. Отличные, не завышенные цены. Грамотные специалисты, всегда можно получить квалифицировавнную консультацию.
  • 5,0
    Спасибо за оперативность и компетентность. Помогли подобрать котел отопления. Выбор большой, так что без консультации специалиста мне трудно было его сделать. По всем параметрам, на отапливаемую площадь дома подошел котел фирмы Bosch. После просчетов и замеров специалистами, согласовали стоимость монтажа, которая меня вполне устроила, и буквально в считанные дни работа была выполнена.
Отзывы
с оценками

Отклоненные отзывы

Администрация Зун считает данные отзывы сомнительными
4,8
/  12 отзывов и 25 оценок
Рейтинг формируется на основе отзывов, оценок и телефонных опросов клиентов.
Как мы проверяем отзывы?
Сортировать по:
  • 5,0
    Достоинства:
    Професіоналізм
    Оперативність
    Ціна
    Недостатки:
    Не помітив
    Компанія виконувала встановлення системи вентиляції у дитячій кімнаті. Був приєно здивований якістю виконаної роботи. Також здивувала ціна роботи, я не професіонал, але мені здається, що така робота коштує дорожче. Дякую за роботу і підхід!
  • 5,0
    Достоинства:
    Зробили все швидко і якісно, рекомендую!
    Недостатки:
    Зателефонував, в цю компанію і не пошкодував. Помогли підібрати кондиціонер, детально проконсультували, та після замовлення, швидко доставили та виконали монтажні роботи.
  • 5,0
    Достоинства:
    консультація, оперативність та якісний монтаж
    Недостатки:
    Замовив у цієї компанії кондиціонери і оплатив, наступного дня, привезли їх, та встановили! Сподобався підхід. Коли я зателефонував до цієї компанії, я вже приблизно розумів, що я хочу і хотів замовити, питання було за ціною. За моїм проханням, мені, пішли на зустріч, та дали додаткову знижку, але запропонували ще пару кращих варіантів, та детально розповіли додаткові переваги, за це дякую менеджеру, який провів, зі мною не мало часу. Ще сподобалась робота монтажників, мені раніше вже ставили кондиціонери, на старій адресі, тому деякий досвід я маю. Холопці приїхали і відразу приступили до роботи, спочатку ми проговорили, де і як встановити, щоб мені буде зручно, потім приступили до праці. Далі хлопці, разом провели монтаж кондиціонерів, та їх запустили. Після роботи, прибрали та пояснили мені, як користуватись. Все це зробили швидко, та акуратно. Дякую!
  • 5,0
    Достоинства:
    консультація та підбір обладнання, оперативність та якісний монтаж
    Недостатки:
    не побачив
  • 5,0
    Достоинства:
    На рівні консультація та підбір обладнання, оперативність та якісний монтаж!
    Недостатки:
    не побачив
    Замовив у цієї компанії кондиціонери і оплатив, наступного дня, привезли їх, та встановили! Дуже сподобався підхід. Коли я зателефонував до цієї компанії, я вже приблизно розумів, що я хочу і хотів замовити, питання було за ціною. За моїм проханням, мені, пішли на зустріч, та дали додаткову знижку, але запропонували ще пару кращих варіантів (зі знижкою), та детально розповіли додаткові переваги, за це дякую менеджеру, який провів зі мною не мало часу. Ще сподобалась робота монтажників, мені раніше вже ставили кондиціонери, на старій адресі, тому деякий досвід я маю. Холопці приїхали і відразу приступили до роботи, спочатку ми проговорили, де і як встановити, щоб мені буде зручно, а потім, занесли інструменти і матеріали та приступили до праці. Один займався скруткою та підготовкою матеріалів, а інший свердлив отвори, доречи з пилососом. Далі хлопці разом повісили і скрутили кондиціонери та запустили їх. Після роботи прибрали та пояснили мені, як користуватись, я все уважно обдивився, щоб не було нічого несподіваного і відпустив їх. Все це зробили швидко та акуратно, за це вам велике Дякую.
  • 5,0
    Давно мечтал о системе теплого пола. Даже не думал, что с момента заказа и до окончания монтажа пройдет так мало времени. Специалисты заранее все просчитали, сделали нужные замеры, а монтажники быстро и качественно собственно и осуществили весь монтаж. Система работает отлично, мечта сбылась.
  • 5,0
    Устанавливали кондиционер. Приятно удивили качество обслуживания и цена — были приняты во внимание все мои пожелания, а особенно аккуратность монтажа.
Средняя оценка - 4,8 на основании 12 отзывов и 25 оценок